Туган Сохиев е новия музикален директор и главен диригент на Болшой театър

МОСКВА. Туган Сохиев (Tugan Sokhiev) ще бъде новия музикален директор и главен диригент на Болшой театър (Bolshoi Theatre), съобщи на

Read more