Nov 13
IT форумът WeAreDevelopers събира водещи разработчици през май 2017 г. PDF Печат Е-поща
Автор: artnovini.com   
Събота, 10 Декември 2016г. 15:04ч.

В напълно реновираната легендарна изложбена зала Marx Halle, на площ от 7000 кв.м, през май 2017 г. ще бъдат представени най-интересните европейски проекти от областта на софтуерните разработки. Снимка: © artnovini.comВъв Виена ще си дадат среща над 2000 девелопъри и мениджъри от сферата на информационните технологии.

ВИЕНА. През пролетта на следващата година за трети пореден път в австрийската столица ще бъде проведена международната конференция на разработчиците на софтуер, вече добре позната в европейските IT-среди като WeAreDevelopers. На 11 и 12 май 2017 г. във Виена ще се съберат над 2000 девелопъри и мениджъри от сферата на информационните технологии. Фокусът на програмата ще бъде върху разработването на web, мобилни и софтуерни приложения, както и върху актуалните тенденции, сред които са виртуалната реалност, смарт устройствата, роботиката, изкуствения интелект, IT-сигурността и компютърните игри, съобщава сайтът на организаторите.

За кратката си история Конференцията на софтуерните инженери успя да набере изключителна популярност сред специалистите. Ако на премиерното издание през 2015 г. във форума са участваха едва 200 души, то през следващата година те вече бяха 500.

На предстоящата конференция за първи път ще има и участници от чужбина, а организаторите канят софтуерни разработчици от Централна и Източна Европа да се включат в събитието. В прочутата, днес напълно реновирана, изложбена зала Marx Halle (Karl-Farkas-Gasse 19, 1030 Vienna), на площ от 7000 кв.м, ще бъдат представени най-интересните и перспективни европейски проекти от областта на софтуерните разработки.  

Наред с класическите презентации отново ще има кръгли маси, семинари, конкурси по програмиране, възможности за създаване на контакти и т.н. В допълнение, организаторите обявиха и провеждането на специализиран двудневен семинар, предназначен за ръководители на проекти, на който участниците ще могат да обменят информация с техническите директори и IT мениджърите на най-големите промишлени и технологични концерни в света.

Предварителната продажба на билети започна като редовната им цена е 199 EUR. Първите закупени билети бяха пуснати промоционално за 39 EUR, а в момента пропуските се продават по 59 EUR.


Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Последна промяна от Събота, 10 Декември 2016г. 15:49ч.
 

КИНО

ЛИТЕРАТУРА

МУЗИКА

ТЕАТЪР

ДРУГИ